Compania Vladiox din orașul Căușeni și-a lărgit sfera de activitate prin deschiderea unui nou showroom pentru mobilă , chiar lângă fabrică. De azi înainte toți cei care doresc să-și confecționeze mobilă la comandă, pot analiza procesul de producere a ei, chiar în atelier. La data de 27 noiembrie curent a avut loc lansarea oficială a noului magazin și la fabricii de producție Vladiox. Acestea se află chiar la intrarea în oraș, într-o zonă industrială.

Peste 500 de metri pătrați cu mobilă de ultimă generație, bucătării create după ultimele tendințe, canapele, dormitoare, mese, scaune și draperii, toate pot fi găsite începând cu acest weekend în cel mai mare magazin de mobilă din orașul Căușeni.

Noul showroom situat chiar la intrare în oraș oferă cea mai largă gamă de mobilier și accesorii pe placul tuturor. Chiar din prima zi clienții au fost surprinși cu produse calitative, elegante, funcționale și durabile la cele mai avantajoase prețuri. Clienții fideli ai Companiei Vladiox spun că au încredere în calitatea executării mobilei și că niciodată nu au rămas dezamăgiți.

Una dintre cele mai mari atracții ale clienților rămân totuși bucătăriile modulare . Acestea pot fi personalizate în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și pot fi adaptate oricărui stil de amenajare.

Patronii fabricii afirmă că  pot propune câteva soluții rapide și eficiente care vă vor ajuta să transformați  bucătăria dvs. în una confortabilă și atrăgătoare.

Indiferent dacă discutăm despre zona de depozitare cuprinde frigiderul și corpurile pentru păstrarea alimentelor și obiectelor, sau zona de pregătire sau de curățare toate sunt luate în calcul la producerea unei bucătării modern.

Noul magazin este situat înafara orașului pentru a crea comoditate și a evita ambuteiajele din zona urbană. Aici cetățenii din orice colț al țării pot achiziționa ușor mobilă la prețuri accesibile pentru orice încăpere: bucătărie, living, hol, antreu, birou și cameră pentru copii. Magazinul Vladiox din Căușeni a devenit de-a lungul anilor  lider absolut în vânzarea și producerea mobilei pe piața din raionul Căușeni, iar cei care intră aici nu iese niciodată cu mâna goală.

Pentru confortul clienților în apropierea showroom-ului este amplasată și fabrica. Aici cei interesați cum se produce mobila lor pot vedea singuri, procesul de creare.

Cu tehnologii de ultimă generație, materiale calitative și seriozitate Compania Vladiox reușește să atragă chiar și cei mai pretențioși clienți. Deschiderea noului Magazin și a  Fabricii de Producere a atras după sine și crearea locurilor noi de muncă.

Astfel mai multe familii din raion reușesc să rămână acasă. Deschiderea noului Magazin a adus și primii clienți fideli, care afirmă că de ani buni Vladiox a demonstrat că este un partener de încredere.

 

La moment orice achiziție de mobilă este livrată gratuit în raioanele Căușeni și Ștefan Vodă, iar calitatea este asigurată.

Compania Vladiox activează pe piața din raionul Căușeni de mai bine de 15 ani.