Timp de aproape doi ani Pandemia COVID 19 a reușit să ia viața a circa 165 de cetățeni din raionul Căușeni. Oameni frumoși, în floarea vârstei, dedicați familiei și meseriei pentriu care cuvântul Demnitate era valoare supremă. Printre ei lucrători medicali, polițiști, șoferi,lucrători din educație  și pensionari. Câteva ore au fost suficiente pentru a curma viața celor care s-au stins în fracțiuni de secundă.

Pe data de 5 decembrie curent Valeriu Vartic din satul Cîrnățeni raionul Căușeni avea să împlinească 51 de ani, în februarie însă se împlinește exact un an de când nu mai este printre noi.

Virusul COVID 19 a reușit să-i curme viața, la doar două luni după ce a împlinit 50 de ani. Bărbatul a lăsat în urmă o mamă și o soție îndurerată și doi feciori pe care n-a reușit să-i vadă însurați.

Cu câteva zile înainte de ziua feciorului, mama bărbatului Nina Vartic a avut curajul să ne vorbească despre unicul său fecior, care a reprezentat toată esența existenței sale.  

În luna Decembrie Studio-L dă start Campaniei „În Memoriam” dedicată celor pentru care Pandemia reprezintă tragedia vieții. Astfel pe parcursul acestei luni, veți auzi povești zguduitoare despre oameni care n-au putut fi salvați, iar rănile din sufletele celor dragi, curg și astăzi.