Sfârșitul săptămânii trecute a venit cu vești proaste și pentru locuitorii din sud-estul Moldovei.  Pâinea a devenit și aici mai scumpă în medie cu 30-50 de bani.
 
Acum la Căușeni 500 de grame de pâine de la cea mai mare companie de panificație din țară costă în medie 7 lei 50 de bani .
 
Astfel bucata de pâine care costa la începutul săptămânii trecute 6 lei 80 de bani, acum costă 7,35 -7,50 bani, cea de 4 lei 50 costă între 4,75 și 5 lei, iar cea care costa 7 lei costă acum este 7,40 bani.
 
Totodată, pe rafturile magazinelor de la noi a apărut și pâine importată, prețul acesteia atinge între 25 și 41 de lei pentru 700 de grame.
 
Întrebat dacă va crește și prețul pâinii sociale livrat în prezent bătrânilor din oraș, oficialii orașului Căușeni afirmă că la moment nu există argumente în acest sens și asta pentru că contractul cu furnizorul de produse de panificație persoanelor în etate din oraș a fost întocmit la început de an, iar prețul pâinii va rămânea stabil  până la finele anului curent, pentru  aceste categorii de cetățeni, deținători ai tichetelor pentru pâine.
 
Cu mai multe detalii revenim în curând.
 
Urmăriți mai jos o galerie foto cu prețul pâinii din magazine.